PODOTHERAPEUT GEZOCHT IN UTRECHT

PODOTHERAPEUT GEZOCHT IN UTRECHT

Ben jij de podotherapeut die in een gezellig, jong, relaxt en verfrissend team wil komen werken?  In een praktijk waar de nadruk ligt op werkplezier! Dan zijn wij op zoek naar jou!

In onze praktijk heerst er een  goede onderlinge ondersteuning, sfeer, vertrouwen en ruimdenkendheid.

Bij Podotherapie La Croix zijn we er van overtuigd dat de kwaliteit van een podotherapeutische behandeling om meer gaat dan alleen vakinhoudelijke kennis. Daarom zijn kernwaarden bij ons ‘persoonlijke aandacht’ en ‘betrokkenheid’.

Indien er hulpmiddelen nodig zijn mag jij deze zelf vervaardigen. Hierdoor kan de patiënt soms al direct geholpen worden en kan je behandeldoel eerder bereikt worden.

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Brenda (sportpodotherapeut), Jannoeke (sportpodotherapeut), Amy (podotherapeut en gezondheidswetenschapper), Femke (sportpodotherapeut) en Samantha (medisch pedicure en assistent podotherapie). Helaas gaat een collega verhuizen en gaat ze ons team verlaten. Hierdoor komt er een werkplek vrij voor een nieuwe collega.

We hebben twee vestigingen in Utrecht waarvan één in Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh. Hiernaast hebben we een vestiging in IJsselstein.

Je kan vrijblijvend komen kennismaken of een dagje met ons mee lopen om te kijken of deze werkplek je bevalt. Werkuren, werktijden en salariëring zijn bespreekbaar.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Brenda La Croix via brenda.lacroix@podotherapieutrecht.nl

Download PDF

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Bekijk de oefeningen
PODOTHERAPEUT GEZOCHT IN UTRECHT