Coronavirus (Covid-19)

Coronavirus (Covid-19)

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) worden er in onze praktijk verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Wij beperken fysieke afspraken in de praktijk zoveel mogelijk*. Wel is de praktijk telefonisch bereikbaar voor vragen en het bestellen van een extra paar podotherapeutische zolen. Verder bieden wij, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij (pijn)klachten, ook de mogelijkheid om een telefonisch consult met een van onze podotherapeuten in te plannen, om zo uw klachten in kaart te brengen. Indien mogelijk zullen er tijdens het consult (preventieve) adviezen en tips worden gegeven die u toe kunt passen ter verlichting van de (pijn)klachten. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden en kosten voor een telefonisch consult te bespreken.

*Alleen zorg voor risicopatiënten waarbij medisch noodzakelijke voetzorg dringend nodig is, gaat op dit moment door bij ons in de praktijk (indien mogelijk). Dit kan alleen op basis van gemaakte afspraken.

U mag echter niet bij ons komen indien u de volgende klachten heeft:

  • hoofdpijn en/of
  • keelpijn en/of
  • hoesten en/of
  • verkoudheid en/of
  • koorts en wanneer u in contact bent geweest met iemand die corona heeft of
  • indien het niet verstandig is in verband met uw eigen gezondheid.

Hopend op uw begrip hiervoor.

Team Podotherapie La Croix

 

 

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Bekijk de oefeningen
Coronavirus (Covid-19)