Informatie Spreekuren en het Coronavirus

Informatie Spreekuren en het Coronavirus

Naast spoedzorg en medisch noodzakelijke zorg, is sinds 4 mei gelukkig ook weer onze reguliere zorg opgestart. Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) zijn er passende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD en onze eigen beroepsvereniging, de NVvP.

Lees verder

Patiënttevredenheid

Podotherapie La Croix voert jaarlijks een patiënttevredenheidonderzoek uit. In 2020 was de algehele beoordeling een 8.7. Vooral op omgang patiënten, onderzoek en vakbekwaamheid scoren wij hoog. Hier zijn wij trots op!

Lees verder

Podotherapie La Croix

Heeft u pijn in de voeten, de benen of de lage rug? Maak dan een afspraak met één van onze podotherapeuten. Wij kunnen uw voetproblemen onderzoeken en aanpakken. Wij werken in Utrecht en IJsselstein. In Utrecht vindt u ons op Burg. Smitsstraat 14 en aan de Rijnhuizenlaan 10. In IJsselstein vindt u ons op Boerhaaveweg 21. Ook voor sportpodotherapie…

Lees verder

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Bekijk de oefeningen
Podotherapie La Croix